Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
+32 474 96 88 45
Title Image

Honing

Gouden zoet van bijen dat hemels smaakt, veelzijdig & natuurlijk is, en eindeloos tot de verbeelding spreekt. Dit mag niet ontbreken in het FELIZ gamma!

ACACIA

Een aromatische honing die in vele toepassingen simpelweg heerlijk is.

Accacia Honing

BLOEMEN

Door verschillende vaste bloemenhoningen te combineren is de smaak veelzijdig en perfect in balans. Dit smeltende goud heeft een uitzonderlijk aroma en vindt haar schoonheid in de bloemen terug.

Bloemen Honing

DEN

Deze honing smaakt stevig door, een bijzonder product voor de fijnproever! De geur verraadt onmiddellijk de herkomst van deze honing, de sparrenbossen.

Den Honing

LINDE

Lindebloesems zijn delicaat & verfijnd, zo ruiken ze en zo smaakt onze linden crèmehoning. De honing zorgt voor een verkwikkende nachtrust en een rustgevend effect.

Linde Honing

TIJM

De bijen halen nectar uit de tijmbloemen. Het is dus geen honing waar tijm aan wordt toegevoegd. Deze honing helpt de keel verzachten. De kleur is donker en de smaak gedragen. Lekker!

Tijm Honing

ADVOKAAT

Deze eierlikeur is perfect als digestief en een must voor elke foodie.

CHOCO

Ambachtelijk gemaakt voor een échte chocoladebeleving & pure smaak.

CONFITUUR

In koperen ketels bereid zoals het hoort, het fruit geeft de smaak.

PEPERKOEK

Volledig handgemaakt en warm gesneden.

Translate »